Butun Hastane Numaralari

Wiki Article

Randevu

Artık halk artık uzun uzun sıra beklemeden kolaylıkla randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 hattından randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme dertleri de sonlandı. Kolaylıkla hastane randevularını alan vatandaşlar, randevu zamanı ve de hastane tercihinin yanı sıra istedikleri hekime de randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan randevu oluşturma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de büyük bir kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile oluşturulan Randevu kayıtlar sayesinde hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet aracılığı ile siteye giriş sağlamalıdır. Ancak dijital Randevu platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için Randevu de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği oluşturulur.

Fakat e-Devlet sistemine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu alabilmektedir. Bu sebepten dolayı MHRS web sitesine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ seçeneğine tıklamaları yeterlidir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page